top of page

Laat het

park leven!

Kom naar de raadsvergadering op

19

november

De laatste kans om je stem te laten horen en vragen te stellen.

Wij zullen de steunbetuigingen en het manifest met ondertekeningen overhandigen.

meer informatie >

Laat het park leven!

Het prachtige park Schakenbosch in Leidschendam-Voorburg dreigt te verdwijnen als de bouwplannen van de projectontwikkelaar doorgaan. Zoveel mensen én dieren vinden hier rust en genieten van de natuur, dat mag niet verdwijnen!

 

Behoud Park Schakenbosch is een initiatief van omwonenden die zich inzetten voor een gezonde en groene leefomgeving. Een leefomgeving waar ruimte is voor mens én natuur. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen er minimaal 325 woningen komen in Schakenbosch waardoor heel veel groen zal verdwijnen en de verkeersdruk (en hiermee de milieuvervuiling) alleen maar toe zal nemen. Wij vinden dat een park met een kleinschalige zorgfunctie, zoals het ooit bedoeld is, veel beter past in de omgeving.

 

Het initiatief Behoud Park Schakenbosch is gestart om mensen een platform te geven waar zij hun stem kunnen laten horen. Velen voelen zich ongehoord of onmachtig om iets tegen de bouwplannen te doen. Wij willen hiermee aan de gemeente Leidschendam-Voorburg en de projectontwikkelaar laten zien dat natuur en een groene leefomgeving heel belangrijk zijn voor in- en omwonenden van deze gemeente. Dat naast woongebieden ook groen- en natuurgebieden een hele belangrijke rol spelen in het welzijn van mensen.


Vind je ook dat het park moet blijven en wil je je stem laten horen?
Onderteken dan het manifest of laat je gegevens achter op de lijst van steunbetuigingen. De Facebookpagina liken/delen is fijn!.

 

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief >

Steunbetuiging
Behoud Park Schakenbosch
Behoud Park Schakenbosch

Behoud Park Schakenbosch extra promoten?

Klik op de afbeelding om de poster te downloaden.

bottom of page